TradersAcademy is een beveiligde website, speciaal gebouwd voor klanten van TradersOnly. Meld je aan en krijg toegang tot wekelijkse video-updates van Maarten Verheyen. Of volg een live online training met Piet Vannoppen.

Video update

Er staat weer een nieuwe Live Video Update te wachten met daarbij aandacht voor Novo Resources, Gatling Exploration en Laramide Resources.

Hoe shorten?

Veel ervaren traders proberen niet enkel van koersstijgingen te profiteren, maar proberen ook winsten te pakken bij koersdalingen. Hoe kun je aandelen shorten in TWS?

Optie combinaties in de app

Veel klanten leggen hun combinatie-orders enkel in vanuit de desktop verse van het handelsplatform. Maar wist je dat dit ook kan vanuit de TradersOnly-app?

De experts van TradersAcademy

Webinars met Piet Vannoppen

Dé optiespecialist van de Benelux. Piet leerde het vak bij optiehandelaren in Chicago en kan als geen ander complexe optietrades op een verstaanbare manier aan de man brengen.

Live updates van Maarten Verheyen

Maarten

TradersOnly-oprichter Maarten Verheyen laat je meekijken in zijn portefeuille. Via wekelijkse video updates krijg je inzicht in zijn favoriete aandelen en weet je op ieder moment waar de kansen in de markt liggen.

Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.


Ⓒ TradersOnly BV