TradersAcademy is een beveiligde website, speciaal gebouwd voor klanten van TradersOnly. Meld je aan en krijg toegang tot wekelijkse Trading Desk Updates. Of volg een live online training met Piet Vannoppen.

Beurstips

Er staat weer een nieuwe Beurstip voor je klaar. In dit artikel bespreekt en analyseert Ard Pepsico! Bezoek TradersAcademy om verder te lezen en leer meer over het aandeel.

Hoe shorten?

Veel ervaren traders proberen niet enkel van koersstijgingen te profiteren, maar proberen ook winsten te pakken bij koersdalingen. Hoe kun je aandelen shorten in TWS?

Optie combinaties in de app

Veel klanten leggen hun combinatie-orders enkel in vanuit de desktop verse van het handelsplatform. Maar wist je dat dit ook kan vanuit de TradersOnly-app?

De experts van TradersAcademy

Webinars met Piet Vannoppen

Dé optiespecialist van de Benelux. Piet leerde het vak bij optiehandelaren in Chicago en kan als geen ander complexe optietrades op een verstaanbare manier aan de man brengen.

Beurstips van Ard van der Pijl

ard

Ard van der Pijl is beurscommentator bij TradersOnly. Internationaal georiënteerd op de financiële markten en spreekt 5 talen. Hij heeft een ruime achtergrond in forex, algoritmes en (day)trading.

Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.


ODR-Regeling
De Europese Commissie biedt op een online-platform de mogelijkheid tot een buitengerechtelijke geschillenbeslechting tussen ondernemers en consumenten (ODR: Online Dispute Resolution). Dit portaal bereikt u via deze link. In Nederland is in de financiële sector het KiFID de buitengerechtelijke geschilleninstantie. Het KiFID is aangemeld bij het ODR-platform. TradersOnly is aangesloten bij het KiFID onder het aansluitnummer 400.000107.

Ons e-mailadres is: support@tradersonly.nl

Ⓒ TradersOnly BV