Betaald worden voor het uitlenen van je effecten

Wist u dat TradersOnly haar inkomsten deelt met beleggers?

Sommige, weliswaar grotere, beleggers ontvangen duizenden euro’s per jaar op deze manier! Maar ook kleinere beleggers profiteren en krijgen maandelijks enkele tientallen euro’s op hun rekening gestort. 

  U ontvangt deze vergoeding voor het uitlenen van effecten.

handelsplatform_V2

EFFECTEN UITLENEN

U kan ervoor kiezen om effecten uit te lenen. In ruil hiervoor ontvangt u een vergoeding of "stock lending fee".


Sommige brokers steken die fee volledig op zak, maar TradersOnly deelt deze met rekeninghouders.

HOE WERKT HET?

Hedge funds (shorters) en market-makers hebben er behoorlijk wat geld voor over om uw effecten te lenen. Dit is de zogenaamde “stock lending fee”. Het is daarbij belangrijk om te weten dat u de eigenaar blijft van uw effecten en u deze op éénvoudig verzoek kan terugkrijgen. U blijft tevens recht hebben op dividenden.

 

WILT U EEN MAANDELIJKSE VERGOEDING ONTVANGENAAROM WIL ER IEMAND UW EFFECTEN LENEN?
Open dan nu uw rekening bij TradersOnly. Als u toestemming geeft voor het uitlenen van effecten, ontvangt u hiervoor een maandelijkse vergoeding.

Hoe groter uw portefeuille, hoe groter uw vergoedingen. In diverse gevallen zijn de uitbetalingen zelfs hoger dan hetgeen een belegger aan commissies betaalde. Men zou dus kunnen zeggen dat deze beleggers... betaald werden om te handelen!

ALLE MOGELIJKHEDEN OP EEN RIJ

Platform voor professionele traders

  • Stabiel handelsplatform met uptime garantie
  • Beleg op meer dan 100 beurzen wereldwijd
  • Realtime koersen en grafieken
  • Meer dan 60 ordertypes
  • Met ingebouwde optietrader

Beleg waar en wanneer u wil

Zelfs onderweg heeft u toegang tot ons professionele platform. Dankzij de speciale mobiele applicatie voor iPhone, iPad, BlackBerry en Android.

Zo kunt u ‘on the go’ realtime koersen volgen, handelen en uw actuele rekeningoverzicht, uitvoeringsrapporten en portefeuille bekijken. Als actieve belegger kunt u niet zonder.

Handel sneller en dichter op de beurs

Het professionele platform van TradersOnly is niet alleen uiterst stabiel en betrouwbaar, maar ook razendsnel. Een factor van belang die u in sommige gevallen honderden of duizenden euro’s kan schelen. Want op de beurs telt elke seconde.

Ons platform geeft daarom realtime alle relevante informatie en met één muisklik worden uw orders direct uitgevoerd.

Professionele tools en software

Waar u ook in belegt, welke strategie u ook volgt, ons platform maakt het u makkelijk met uiterst geavanceerde modules. Of het nu gaat om aandelen, opties, valuta’s, futures, turbo’s, speeders, sprinters of futureopties.

U beschikt over superkrachtige tools waar zelfs professionals van watertanden. Zoals OptionTrader, FXTrader, GrafiekTrader, ComboTrader en BasketTrader. Zonder beperkingen!

OPEN EEN GRATIS REKENING EN WIJ BETALEN DE EERSTE 500$ AAN TRANSACTIEKOSTEN TERUG

Opent u nu een rekening, dan betalen wij de eerste $500 transactiekosten terug. Dit geldt voor alle transacties die u de komende 3 maanden verricht op de Amerikaanse beurs (aandelen, opties en futures)

Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.


ODR-Regeling
De Europese Commissie biedt op een online-platform de mogelijkheid tot een buitengerechtelijke geschillenbeslechting tussen ondernemers en consumenten (ODR: Online Dispute Resolution). Dit portaal bereikt u via deze link. In Nederland is in de financiële sector het KiFID de buitengerechtelijke geschilleninstantie. Het KiFID is aangemeld bij het ODR-platform. TradersOnly is aangesloten bij het KiFID onder het aansluitnummer 400.000107.

Ons e-mailadres is: support@tradersonly.nl

Ⓒ TradersOnly BV