Bracket order

Heb jij alvorens je een order plaatst al een duidelijk omlijnd plan in gedachten? Weet je bijvoorbeeld al precies op welk niveau je wilt kopen en na aankoop je winst of het eventuele verlies wilt nemen? Dan is het bracket-order het order dat jij zoekt.

Stel je weet dat je 100 stukken ASML wilt kopen wanneer het aandeel aan 145 noteert. Na uitvoering wil je winst nemen op 155 en verlies op 140.

Je maakt eerst het kooporder aan, door te klikken op de laat-koers:

Nu klik je rechts voor de orderregel en kies je voor “Koppel -> Bracket Orders”:

Er verschijnen nu een tweetal verkooporders. Een limiet en een stoploss:

Door te klikken op de blauwe “T”, stuur je alle drie de orders in één keer naar de beurs.TradersAcademy is een beveiligde website, speciaal gebouwd voor klanten van TradersOnly.

Meld je aan en krijg toegang tot wekelijkse video-updates van Maarten Verheyen. Of volg een live online training met Piet Vannoppen.


ODR-Regeling
De Europese Commissie biedt op een online-platform de mogelijkheid tot een buitengerechtelijke geschillenbeslechting tussen ondernemers en consumenten (ODR: Online Dispute Resolution). Dit portaal bereikt u via deze link. In Nederland is in de financiële sector het KiFID de buitengerechtelijke geschilleninstantie. Het KiFID is aangemeld bij het ODR-platform. TradersOnly is aangesloten bij het KiFID onder het aansluitnummer 400.000107.

Ons e-mailadres is: support@tradersonly.nl

Ⓒ TradersOnly BV