U bent hier: Home > FAQ > PC hulp

Veelvoorkomende pc-problemen

Ik kan Teamviewer niet installeren op Windows 10

Om Teamviewer te downloaden op Windows 10 dienen sommige gebruikers een beperking op te heffen in hun computerinstellingen.

Een andere mogelijkheid is om Teamviewer te downloaden uit de Microsoft Store (je hoeft dan geen computerinstellingen te wijzigen).

Je vindt hier de instructies

Ik kan het handelsplatform niet installeren op Windows 10

Gebruik je Windows 10? Door je pc-instellingen kunnen sommige gebruikers enkel geverifieerde apps uit de Microsoft Store installeren.

Wil je een programma dat je downloadt vanaf een website installeren, dan zien sommige gebruikers een foutmelding. Het is dan bijvoorbeeld niet mogelijk om het TradersOnly handelsplatform of Teamviewer te installeren.

Je vindt hier de oplossing

Vindt u geen antwoord op uw vraag? Contacteer onze medewerkers of bekijk het overzicht met alle vragen

Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.


ODR-Regeling
De Europese Commissie biedt op een online-platform de mogelijkheid tot een buitengerechtelijke geschillenbeslechting tussen ondernemers en consumenten (ODR: Online Dispute Resolution). Dit portaal bereikt u via deze link. In Nederland is in de financiële sector het KiFID de buitengerechtelijke geschilleninstantie. Het KiFID is aangemeld bij het ODR-platform. TradersOnly is aangesloten bij het KiFID onder het aansluitnummer 400.000107.

Ons e-mailadres is: support@tradersonly.nl

Ⓒ TradersOnly BV