Stortinginstructies

U kunt euro's overmaken naar onze huisbank JPMorgan Chase te Londen, Verenigd Koninkrijk. Zodra het bedrag is ontvangen, wordt dit op uw TradersOnly effectenrekening bijgeschreven. U kunt hiervoor onderstaande stortingsgegevens gebruiken.

Houdt u rekening met het volgende:

 • U dient eerst een stortingsnotificatie aan te maken voordat u geld gaat storten. Dit kunt u zelf doen vanuit het Account Management. Uiteraard kunt u ook ons opdracht geven de notificatie voor u aan te maken.
 • Controleer altijd de bankgegevens bij uw stortingsnotificatie. Bij andere valuta’s, dan de euro wijken de bankgegevens (storting details) af van hetgeen hieronder in de instructies genoemd.
 • In het kader van interne antiwitwas beleidslijnen wordt elke storting van gelden van een klant voor een periode van vijf werkdagen geblokkeerd alvorens de klant vrij over de gelden kan beschikken. Dit heeft betrekking op het terugboeken en intern transfereren van de nieuwe storting.
 • Overboekingen van derden zijn niet toegestaan. Uw storting moet afkomstig zijn van een rekening op uw naam.
EUR stortingen
USD stortingen
EUR stortingen

LET OP: zoals hierboven vermeld maakt u steeds eerst de stortingsnotificatie. Voor EURO stortingen kunt u gebruikmaken van onderstaande stortingsgegevens.

 1. IBAN rekeningnummer: GB34 CHAS 6092 4240 0684 92
 2. Omschrijving: Uw TradersOnly rekeningnummer / uw naam
 3. Ten name van: Interactive Brokers LLC
 4. Adres: One Pickwick Plaza, Greenwich, Connecticut 06830, United States
 5. Swift / BIC: CHASGB2L
USD stortingen

LET OP: zoals hierboven vermeld maakt u steeds eerst de stortingsnotificatie. Voor USD stortingen kunt u gebruikmaken van onderstaande stortingsgegevens.

 1. ABA nummer: 021000021
 2. rekeningnummer: 633736902
 3. Omschrijving: Uw TradersOnly rekeningnummer, uw naam
 4. Ten name van: Interactive Brokers LLC
 5. Adres: One Pickwick Plaza, Greenwich, Connecticut 06830, United States
 6. Swift / BIC: CHAS US 33

ODR-Regeling
De Europese Commissie biedt op een online-platform de mogelijkheid tot een buitengerechtelijke geschillenbeslechting tussen ondernemers en consumenten (ODR: Online Dispute Resolution). Dit portaal bereikt u via deze link. In Nederland is in de financiële sector het KiFID de buitengerechtelijke geschilleninstantie. Het KiFID is aangemeld bij het ODR-platform. TradersOnly is aangesloten bij het KiFID onder het aansluitnummer 400.000107.

Ons e-mailadres is: support@tradersonly.nl

Ⓒ TradersOnly BV