Hoe maak ik een stortingsnotificatie aan?

Wanneer u geld op uw TradersOnly effectenrekening wilt storten kunt u dit doen via internetbankieren. Daarnaast dient u een stortingsnotificatie aan te maken in het administratieve gedeelte van uw TraderOnly effectenrekening. Hiermee maakt u aan het systeem bekend dat er een storting aankomt en zodoende kan deze storting zo snel mogelijk worden bijgeschreven op uw TradersOnly effectenrekening.

Klik hier om in te loggen op het administratieve gedeelte van uw TradersOnly rekening.

1. Als u bent ingelogd in Account Management ziet u aan de linkerzijde van uw scherm een menu. Klik op Transfer & Pay (1) en selecteer vervolgens Transfer Funds (2).

Opgelet: Wanneer u meerdere TradersOnly effectenrekeningen heeft, dient u eerst het juiste rekeningnummer te selecteren aan de rechterzijde van uw scherm. Selecteer altijd het rekeningnummer zonder F en klik vervolgens op continue.

Stortingsnotificatie TradersOnly rekening

2. U kiest nu voor Make a Deposit (3) waarna u uw bank kan selecteren via Select (4 ). Heeft u nog geen bankrekening gekoppeld of wenst u een nieuwe rekening toe te voegen, kies dan voor "How to wire funds"

Stortingsnotificatie TradersOnly Rekening

Stortingsnotificatie TradersOnly Rekening

3. U krijgt nu een overzicht van uw bankgegevens, u dient enkel nog het bedrag in te vullen bij Amount (5) die u gaat storten op uw TradersOnly effectenrekening. Klik vervolgens op Continu (6).

Stortingsnotificatie TradersOnly Rekening

4. De stortingsnotificatie is nu aangemaakt. U krijgt nog een bevestiging van uw storting en een overzicht van de gegevens van de TradersOnly rekening. Om de status van uw stortingen te raadplegen klikt u op View transaction history (7). Om af te ronden klikt u op Finish.

Nadat u de stortingsnotificatie heeft aangemaakt kunt u het bedrag overboeken naar de TradersOnly effectenrekening.

Verwerkingstijd

Indien u via internetbankieren geld heeft overgemaakt naar uw TradersOnly effectenrekening (onder vermelding van uw naam en rekeningnummer) en daarnaast een stortingsnotificatie in het administratieve gedeelte heeft aangemaakt, dan zal het saldo normaal gesproken binnen een à twee werkdagen zijn bijgeschreven op uw TradersOnly effectenrekening.

Antiwitwas beleid

In het kader van interne anti witwas beleidslijnen wordt elke storting van gelden van een klant voor een periode van vijf werkdagen geblokkeerd alvorens de klant vrij over de gelden kan beschikken. Dit heeft betrekking op het terugboeken en intern transfereren van de nieuwe storting.

Belang stortingsnotificatie

Wanneer u geen stortingsnotificatie aanmaakt, wordt uw storting vastgehouden en niet bijgeschreven op uw TradersOnly effectenrekening. Voor een goede afwikkeling van uw storting is het daarom van belang om een stortingsnotificatie aan te maken.


ODR-Regeling
De Europese Commissie biedt op een online-platform de mogelijkheid tot een buitengerechtelijke geschillenbeslechting tussen ondernemers en consumenten (ODR: Online Dispute Resolution). Dit portaal bereikt u via deze link. In Nederland is in de financiële sector het KiFID de buitengerechtelijke geschilleninstantie. Het KiFID is aangemeld bij het ODR-platform. TradersOnly is aangesloten bij het KiFID onder het aansluitnummer 400.000107.

Ons e-mailadres is: support@tradersonly.nl

Ⓒ TradersOnly BV