Fundamentele data aandeel inzien

De meeste beleggers gebruiken TWS nog altijd enkel om te handelen of voor het inzien van de koersdata van bepaalde producten. Maar wist je dat je in één enkele muisklik de belangrijkste fundamentele data van een bedrijf inzichtelijk hebt?

Je doet dit door dubbel te klikken op het aandeel in je portefeuille of op je watchlist, in dit voorbeeld Apple:

In het venster wat nu verschijnt, vind je aan de linker kant wat meer informatie over het aandeel. Zo zie je bijvoorbeeld in welke sector Apple actief is, op welke beurs het noteert en wat de handelsuren zijn:

Aan de rechterkant vind je fundamentele data terug. Zo zie je bijvoorbeeld dat Apple meer dan een miljard waard is en dat het aan een koers-winstverhouding van zo’n 24 noteert (24-10-2018)TradersAcademy is een beveiligde website, speciaal gebouwd voor klanten van TradersOnly.

Meld je aan en krijg toegang tot wekelijkse video-updates van Maarten Verheyen. Of volg een live online training met Piet Vannoppen.


ODR-Regeling
De Europese Commissie biedt op een online-platform de mogelijkheid tot een buitengerechtelijke geschillenbeslechting tussen ondernemers en consumenten (ODR: Online Dispute Resolution). Dit portaal bereikt u via deze link. In Nederland is in de financiële sector het KiFID de buitengerechtelijke geschilleninstantie. Het KiFID is aangemeld bij het ODR-platform. TradersOnly is aangesloten bij het KiFID onder het aansluitnummer 400.000107.

Ons e-mailadres is: support@tradersonly.nl

Ⓒ TradersOnly BV