Handelen vanuit de grafiek

In TWS handel je net zo makkelijk vanuit je grafiek als vanuit je portefeuille of watchlist. Benieuwd hoe? Onderstaand wordt dit volledig uitgelegd!

Rechtsklik op het aandeel en kies voor Grafieken – Nieuwe Grafiek

Vervolgens selecteer je de door jou gewenste Grafiek Parameters

Waarna de grafiek wordt aangemaakt

Kies nu voor de blauwe knop Buy rechtsboven in de hoek

Beweeg de blauwe lijn over de grafiek en klik waar je jouw limietkoers wenst te plaatsen. Wanneer je in de orderregel op “Transactie” klikt, gaat het order naar de beurs

Wens je jouw limietkoers aan te passen, pak de blauwe lijn dan vast en beweeg deze langzaam omhoog of omlaag (Let op! Het order wordt direct geplaatst bij loslaten van de lijn!)

Wordt je order uitgevoerd, dan wordt dit aangetoond middels een groene lijn in de grafiek

Je hebt de stukken in portefeuille!TradersAcademy is een beveiligde website, speciaal gebouwd voor klanten van TradersOnly.

Meld je aan en krijg toegang tot wekelijkse video-updates van Maarten Verheyen. Of volg een live online training met Piet Vannoppen.


ODR-Regeling
De Europese Commissie biedt op een online-platform de mogelijkheid tot een buitengerechtelijke geschillenbeslechting tussen ondernemers en consumenten (ODR: Online Dispute Resolution). Dit portaal bereikt u via deze link. In Nederland is in de financiële sector het KiFID de buitengerechtelijke geschilleninstantie. Het KiFID is aangemeld bij het ODR-platform. TradersOnly is aangesloten bij het KiFID onder het aansluitnummer 400.000107.

Ons e-mailadres is: support@tradersonly.nl

Ⓒ TradersOnly BV