Optie-Combinaties versturen vanuit de TradersOnly-app

Veel klanten leggen hun combinatie-orders enkel in vanuit de desktop verse van het handelsplatform. Maar wist je dat dit ook kan vanuit de TradersOnly-app?

Wanneer je ingelogd bent in onze app, kies je voor More -> Order Ticket:

Nu zoek je de ticker van de onderliggende waarde waarop je een combinatie in wilt leggen. In dit voorbeeld Apple (AAPL):

Je tapt nu op AAPL en kiest voor Option Chain & Strategy Builder:

Je komt nu in het optieselectie venster terecht. Zet het schuifje van de Strategy Builder aan en kies de opties die je wil toevoegen aan je optiecombinatie. Bovenaan kies je de expiratiedatum. In het midden vind je vervolgens de strikes met links ervan de Calls en rechts ervan de Puts:

In dit voorbeeld zetten we de 185/190 verticale call spread op. Controleer goed of de “Buy” en “Sell” correct staan aangeduid voor de verschillende poten. Staat alles correct en wil je de combinaite inleggen, kies dan voor “Order”:

Je geeft nu de orderinformatie in, staat alles goed, dan slide je de pijl naar rechts om te kopen:

Na bevestiging wordt het order verstuurd naar de beurs, klaar om uitgevoerd te worden!TradersAcademy is een beveiligde website, speciaal gebouwd voor klanten van TradersOnly.

Meld je aan en krijg toegang tot wekelijkse video-updates van Maarten Verheyen. Of volg een live online training met Piet Vannoppen.


ODR-Regeling
De Europese Commissie biedt op een online-platform de mogelijkheid tot een buitengerechtelijke geschillenbeslechting tussen ondernemers en consumenten (ODR: Online Dispute Resolution). Dit portaal bereikt u via deze link. In Nederland is in de financiële sector het KiFID de buitengerechtelijke geschilleninstantie. Het KiFID is aangemeld bij het ODR-platform. TradersOnly is aangesloten bij het KiFID onder het aansluitnummer 400.000107.

Ons e-mailadres is: support@tradersonly.nl

Ⓒ TradersOnly BV