Order voorkeursinstellingen aanpassen

Wanneer je in TWS op de laatkoers klikt om een aandeel te kopen, verschijnt een orderregel waar standaard een aantal zaken staan aangeduid. Onderstaand een voorbeeld voor Facebook:

Je ziet dat hier standaard een kooporder voor 100 stuks wordt klaargezet, dit order is vandaag geldig en er wordt met een limietorder gewerkt.

Deze voorinstellingen zijn aan te passen. Je doet dit door te kiezen voor Wijzig -> Algemene instellingen…:

Nu klik je aan de linkerkant het plusje voor voorinstellingen open en klik je rechts op Aandelen. Hier kies je voor ticker en geef je het tickersymbool van Facebook in (FB):

Vervolgens kun je de voorinstellingen voor wat betreft het aandeel Facebook volledig naar wens aanpassen. In onderstaand voorbeeld geef ik aan dat telkens wanneer ik in Facebook handel, ik een order voor 50 stuks aan marktprijs wil versturen:

Zoals je ziet worden mijn instellingen direct toegepast wanneer ik op de laatprijs van Facebook klik:

Op deze manier kun je order vooraf volledig naar wens klaarzetten. Zo kun je zelfs complete bracket-orders als voorinstelling programmeren.TradersAcademy is een beveiligde website, speciaal gebouwd voor klanten van TradersOnly.

Meld je aan en krijg toegang tot wekelijkse video-updates van Maarten Verheyen. Of volg een live online training met Piet Vannoppen.


ODR-Regeling
De Europese Commissie biedt op een online-platform de mogelijkheid tot een buitengerechtelijke geschillenbeslechting tussen ondernemers en consumenten (ODR: Online Dispute Resolution). Dit portaal bereikt u via deze link. In Nederland is in de financiële sector het KiFID de buitengerechtelijke geschilleninstantie. Het KiFID is aangemeld bij het ODR-platform. TradersOnly is aangesloten bij het KiFID onder het aansluitnummer 400.000107.

Ons e-mailadres is: support@tradersonly.nl

Ⓒ TradersOnly BV