Portefeuille-tabblad overzichtelijk indelen

Met regelmaat kom ik portefeuille-tabbladen tegen die er als volgt uitzien:

Het enige overzichtelijke aan dit tabblad is dat de posities alfabetisch gesorteerd staan.

Je posities kun je echter heel eenvoudig sorteren door rechts te klikken op de kolom Financieel Instument. Nu kies je voor Group By en geef je aan waarop je wil sorteren. In dit geval selecteer ik op een oplopende expiratiedatum:

Vervolgens krijg je een portefeuilletabblad te zien waarin al je opties gesorteerd zijn op basis van expiratiedatum. Dit is wel zo overzichtelijk!TradersAcademy is een beveiligde website, speciaal gebouwd voor klanten van TradersOnly.

Meld je aan en krijg toegang tot wekelijkse video-updates van Maarten Verheyen. Of volg een live online training met Piet Vannoppen.


ODR-Regeling
De Europese Commissie biedt op een online-platform de mogelijkheid tot een buitengerechtelijke geschillenbeslechting tussen ondernemers en consumenten (ODR: Online Dispute Resolution). Dit portaal bereikt u via deze link. In Nederland is in de financiële sector het KiFID de buitengerechtelijke geschilleninstantie. Het KiFID is aangemeld bij het ODR-platform. TradersOnly is aangesloten bij het KiFID onder het aansluitnummer 400.000107.

Ons e-mailadres is: support@tradersonly.nl

Ⓒ TradersOnly BV