Sneltoetsen

In TWS stel je eenvoudig sneltoetsen/hotkeys in. Eenmaal ingesteld, kun je met één toets bijvoorbeeld kopen of verkopen.

Stel we willen door te drukken op de toets “B” telkens 100 stukken van een bepaald aandeel kopen waarbij wij onze limiet op de laat-koers leggen. Om dit te realiseren kiezen we voor:

Wijzig – Algemene Instellingen

Kies Sneltoetsen

Selecteer KOOP – Maak een Snelkoppeling aan

Klik nu op Opnemen en tik de toets in die je wilt gebruiken om te kopen, in ons geval “B”

Kies nu voor Aanpassen en stel in wat je wilt dat gebeurt wanneer je op de “B” drukt. In mijn voorbeeld wil ik telkens wanneer ik een product selecteer en op de “B” druk, een order inleggen om 100 stuks te kopen gelimiteerd aan de laat-koers van dat moment. Het vinkje vooor “Verstuur het order onmiddellijk”, zorgt ervoor dat ik het order direct naar de beurs wordt gestuurd wanneer ik op de “B” druk

Ik klik op OK en selecteer vervolgens het ING. Na het selecteren van het aandeel druk ik op de B. Er wordt onmiddellijk een limietorder ingelegd op de Laat voor 100 stuks, welke in dit geval direct uitvoering vindt.TradersAcademy is een beveiligde website, speciaal gebouwd voor klanten van TradersOnly.

Meld je aan en krijg toegang tot wekelijkse video-updates van Maarten Verheyen. Of volg een live online training met Piet Vannoppen.


ODR-Regeling
De Europese Commissie biedt op een online-platform de mogelijkheid tot een buitengerechtelijke geschillenbeslechting tussen ondernemers en consumenten (ODR: Online Dispute Resolution). Dit portaal bereikt u via deze link. In Nederland is in de financiële sector het KiFID de buitengerechtelijke geschilleninstantie. Het KiFID is aangemeld bij het ODR-platform. TradersOnly is aangesloten bij het KiFID onder het aansluitnummer 400.000107.

Ons e-mailadres is: support@tradersonly.nl

Ⓒ TradersOnly BV