Ontdek ons platform voor professionele traders

Voor de actieve belegger is een betrouwbaar en razendsnel handelsplatform een absolute must. Bij TradersOnly handelt u daarom op één van ‘s werelds meest geavanceerde platforms: TWS (Trader Workstation). Dit platform wordt ook door professionele handelaars gebruikt. De technologische prestaties, betrouwbaarheid, en stabiliteit van dit platform zijn ongekend en gegarandeerd.

Platform voor professionele traders

  • Stabiel handelsplatform met uptime garantie
  • Beleg op meer dan 100 beurzen wereldwijd
  • Realtime koersen en grafieken
  • Meer dan 60 ordertypes
  • Met ingebouwde optietrader

Beleg waar en wanneer u wil

Zelfs onderweg heeft u toegang tot ons professionele platform. Dankzij de speciale mobiele applicatie voor iPhone, iPad, BlackBerry en Android.

Zo kunt u ‘on the go’ realtime koersen volgen, handelen en uw actuele rekeningoverzicht, uitvoeringsrapporten en portefeuille bekijken. Als actieve belegger kunt u niet zonder.

Handel sneller en dichter op de beurs

Het professionele platform van TradersOnly is niet alleen uiterst stabiel en betrouwbaar, maar ook razendsnel. Een factor van belang die u in sommige gevallen honderden of duizenden euro’s kan schelen. Want op de beurs telt elke seconde.

Ons platform geeft daarom realtime alle relevante informatie en met één muisklik worden uw orders direct uitgevoerd.

Professionele tools en software

Waar u ook in belegt, welke strategie u ook volgt, ons platform maakt het u makkelijk met uiterst geavanceerde modules. Of het nu gaat om aandelen, opties, valuta’s, futures, turbo’s, speeders, sprinters of futureopties.

U beschikt over superkrachtige tools waar zelfs professionals van watertanden. Zoals OptionTrader, FXTrader, GrafiekTrader, ComboTrader en BasketTrader. Zonder beperkingen!

OPEN EEN GRATIS REKENING EN WIJ BETALEN DE EERSTE $500 AAN TRANSACTIEKOSTEN TERUG

Opent u nu een rekening, dan betalen wij de eerste $500 transactiekosten terug. Dit geldt voor alle transacties die u de komende 3 maanden verricht op de Amerikaanse beurs (aandelen, opties en futures)

Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.


ODR-Regeling
De Europese Commissie biedt op een online-platform de mogelijkheid tot een buitengerechtelijke geschillenbeslechting tussen ondernemers en consumenten (ODR: Online Dispute Resolution). Dit portaal bereikt u via deze link. In Nederland is in de financiële sector het KiFID de buitengerechtelijke geschilleninstantie. Het KiFID is aangemeld bij het ODR-platform. TradersOnly is aangesloten bij het KiFID onder het aansluitnummer 400.000107.

Ons e-mailadres is: support@tradersonly.nl

Ⓒ TradersOnly BV