Hoe kan ik handelspermissie aanvragen?

Om in een bepaald financieel product te handelen, dient u te beschikken over de handelspermissie voor het betreffende product. Indien u nog geen handelspermissie heeft voor een product waar u in wilt handelen, kunt u dit eenvoudig aanvragen in het administratieve gedeelte van uw TradersOnly effectenrekening.

Momenteel is het helaas niet mogelijk om handelspermissies toe te voegen aan uw effectenrekening tot de migratie naar een Europese entiteit wegens brexit afgerond is.
Deze migratie zal in fases gebeuren in de loop van januari. Naar onze verwachting kan u begin februari opnieuw handelspermissies toevoegen aan uw effectenrekening.

Stap 1: Inloggen Account Management

Klik hier om in te loggen in het administratieve gedeelte van uw TradersOnly effectenrekening.

Stap 2: Ga naar Settings en Account Settings

Als u bent ingelogd in het administratieve gedeelte van uw TradersOnly effectenrekening ziet u aan de linkerkant van uw scherm een menu.

1. Klik op Settings (1) en selecteer Account Settings (2).

1.-Settings-Account-settings-new-e1544713890289

2. Onderaan het scherm staan uw huidige handelspermissies. Klik op het tandwiel (3) om deze aan te passen.

stap-2.-open-permissies

Stap 3: Vraag handelspermissie aan

3. Vervolgens ziet u een overzicht van alle verhandelbare producten met de bijbehorende regio’s waar u reeds permissie voor heeft. Door bij een producttype te klikken op Add (4) kunt u nieuwe regio’s toevoegen.

Stap-3.1-Add

4. Vervolgens ziet u een overzicht van alle landen waarvoor u een permissie kunt aanvragen voor het geselecteerde product. U vinkt de regio of het land aan waarvoor u permissie wilt en klikt daarna op Save (5) .

De handelspermissie voor een bepaald product wordt goedgekeurd indien uw beleggingsdoelstellingen overeenkomen met die van het desbetreffende product, u over voldoende handelservaring in desbetreffende product beschikt en uw financiële situatie voldoende wordt geacht.

Stap-3.2-select-en-save-e1589274281664

5. Als u klaar bent, scrollt u helemaal naar beneden en klikt u rechtsonder op Continue.

Het is mogelijk dat er nog een aantal pagina’s volgen waarmee u akkoord dient te gaan met de voorwaarden van de beurzen waar de betreffende producten worden verhandeld.

6. Uiteindelijk komt u op een pagina terecht met een overzicht van de aangevraagde handelsmogelijkheden. U kunt na de aanvraag direct (Approved) of vanaf de volgende handelsdag (Pending) handelen in de door u toegevoegde producten.

stap-5.-review

U kunt de aanvraag compleet maken door naar beneden te scrollen en nogmaals rechtsonder op Continue te klikken.


ODR-Regeling
De Europese Commissie biedt op een online-platform de mogelijkheid tot een buitengerechtelijke geschillenbeslechting tussen ondernemers en consumenten (ODR: Online Dispute Resolution). Dit portaal bereikt u via deze link. In Nederland is in de financiële sector het KiFID de buitengerechtelijke geschilleninstantie. Het KiFID is aangemeld bij het ODR-platform. TradersOnly is aangesloten bij het KiFID onder het aansluitnummer 400.000107.

Ons e-mailadres is: support@tradersonly.nl

Ⓒ TradersOnly BV