Hoe kan ik geld terugboeken naar mijn bankrekening?

U kunt geld terugboeken naar uw bankrekening in het administratieve gedeelte van uw TradersOnly effectenrekening. Hieronder vindt u daarvoor de instructies.

Stap 1: Inloggen in Account Management

Klik hier om in te loggen in uw administratieve gedeelte van uw TradersOnly effectenrekening.

Stap 2: Ga naar Transfer & Pay en Transfer Funds

In het linker menu klikt u op Transfer & Pay (1) en vervolgens op Transfer Funds (2). Daarna kan het zijn dat u nog uw rekeningnummer (zonder de F aan het eind) moet selecteren.

Terugboeking-1

Stap 3: Terugboeking aanmaken

1. Klik op Make a Withdraw (1).

2. Vervolgens verschijnt onder Withdraw Funds uw eerder opgeslagen bankrekening. Klik op Select (2) om deze te selecteren.

LET OP! Ziet u nog geen bankrekening staan? Dan dient u uw bankrekening nog te koppelen. Lees dan eerst hier hoe u dit kunt doen.

3. U vult bij Amount (3) het bedrag in dat u wilt terugboeken. Bij Cash available for Withdrawal ziet u hoeveel u op dat moment maximaal kunt terugboeken (inclusief en exclusief marginlening). Let op dat u eventueel een punt gebruikt (dus geen komma) bij de invoer van decimalen.

4. Tot slot klikt u rechts onderin op Continue.

Terugboeking-2

Terugboeking-3

Terugboeking-4

Stap 4: Terugboeking bevestigen

1. Vul bij Username (1) uw gebruikersnaam in.

2. Vul bij Password (2) uw wachtwoord in.

3. Vervolgens wordt er om uw tweestapsverificatie gevraagd. Meestal is dit via de TradersOnly App en is er een bericht naar uw mobiele telefoon verstuurd. Identificeer u middels dit bericht. Als u geen TradersOnly App heeft kan dit bijvoorbeeld ook de (tijdelijke) codekaart zijn. Vul in dat geval de betreffende kaartwaarden in.

4. Klik tot slot op Continue (3).

Het bedrag zal binnen 1 tot 3 werkdagen zijn bijgeschreven op uw bankrekening.

U kunt deze aangemaakte terugboekingsinstructie eventueel terugvinden als u in het linker menu, onder Transfer & Pay, op Transaction History klikt.

Terugboeking-5

Let op:

  • Het is niet mogelijk om geld terug te boeken in een valuta waarvan u een negatieve cashbalans heeft, of waarvan de cashbalans negatief wordt nadat u de terugboeking zou doorvoeren.
  • U kunt uitsluitend gelden terugboeken in uw basisvaluta, valuta van het land waar u woont, of een van de volgende valuta’s: EUR, USD, HKD, AUD, GBP, CHF, CAD, JPY, SGD).
  • Het aantal tegenrekeningen dat u toevoegt kan worden beperkt, afhankelijk van de risicoinschatting die het systeem maakt.

ODR-Regeling
De Europese Commissie biedt op een online-platform de mogelijkheid tot een buitengerechtelijke geschillenbeslechting tussen ondernemers en consumenten (ODR: Online Dispute Resolution). Dit portaal bereikt u via deze link. In Nederland is in de financiële sector het KiFID de buitengerechtelijke geschilleninstantie. Het KiFID is aangemeld bij het ODR-platform. TradersOnly is aangesloten bij het KiFID onder het aansluitnummer 400.000107.

Ons e-mailadres is: support@tradersonly.nl

Ⓒ TradersOnly BV